Pomembne informacije za udeležence dogodka
02/09/2021
Prijave za dogodek v letu 2022 so odprte
07/09/2021

Še enkrat smo dokazali, da lahko tudi v Celju organiziramo lep in zanimiv tekaški dogodek, ki si ga bodo mnogi še dolgo obdržali v spominu. Vreme nam je služilo odlično in rekordna udeležba je pokazala, da smo na pravi poti. Povezanost z občinami na trasah je stekla kot smo pričakovali, zato res pohvala tistim, ki so aktivno sodelovale tako pri izvedbi kot tudi promociji in povezovanju. Le skupaj lahko našo deželo predstavimo ne le domačinom, temveč tudi tujcem. Zato pohvala in zahvala vsem sodelujočim.

Še enkrat pa hvala tudi vsem tistim, ki ste tako ali drugače sodelovali pri izvedbi in pripravi dogodka v Celju, na katerega smo zelo ponosni in verjamemo, da je lepo uspel, kljub temu, da se ga, da še vedno zelo izboljšati in je maneverskega prostora še ogormno. Delali bomo na tem, da bo dogodek vsako leto boljši in da ga bomo ves čas nadgrajevali. Zato ste tukaj tudi vi, dragi udeleženci in spremljevalci. Potrebujemo tudi vaše povratne informacije, zato bomo v kratkem pripravili anketo in vas povabili k sodelovanju z svojimi odgovori, komentarji, predlogi, grajami in pohvalami. Prebrali bomo prav vse.

Zahvale gredo pa tudi vsem občinam ob trasi, ki so sodelovale pri izvedbi dogodka: Laško, Prebold, Tabor, Vransko, Žalec, Braslovče, Šmartno ob Paki, Polzela, Trbovlje in Celje.

REZULTATI dogodkov so na voljo SPODAJ:

  • NEDELJA (4 km, 9 km, 15 km) LINK TUKAJ
  • SOBOTA (25 km) LINK TUKAJ
  • PETEK (84 km in 102 km) ter sobota (53 km) LINK TUKAJ.

GALERIJE slik so že na voljo SPODAJ:

Ostale slike še urejamo in so že naložene na naši FB STRANI TUKAJ

NAGRADE: med vsemi udeleženci bomo izžrebali prav vse nagrade pokroviteljev, ki so nam jih zagotovili in jih bomo objavili v teh dneh.

IZGUBLJENO NAJDENO: na prizorišču po dogodku ni ostalo nič izgubljenega ali pozabljenega, kar je prava redkost, bravo.

GRATIS STARTNINE: Kot smo omenili že na prizorišču, ste si vsi udeleženci, ki ste bili na podiumu v vseh kategorijah in na vseh dolžinah, z nastopom in vrhunskim rezultatom zaslužili GRATIS STARTNINO ZA LETO 2022, ko bo dogodek v Celju v vikendu 2. – 4. september.

Izpolnite prijavo TUKAJ in vas potrdimo in poklukamo.

ČESTITKE

Comments are closed.