EARLY BIRDS najcenejše prijave le še en dan
24/04/2022
TERME SNOVIK glavni partner dogodkov
08/08/2022

Z veseljem sporočamo novico, da je z letošnjim letom naš dogodek postal del tridnevnega tekaško pohodniškega dogodka, ki bo tokrat nosil ime ULTRA WEEKEND. Le tega bodo sestavljali:

  • OGIS ULTRA TRAIL SAVINJA, 2. – 4. september
  • DECATHLON DNEVI POHODNIŠTVA, 3. in 4. september
  • ULTRA MARATON LOGARSKA DOLINA – CELJE, 3. september
  • KRALJEVSKI VZPON NA KAMNIŠKO SEDLO, 4. september

Ultra trailu in pohodništvu sta se tokrat pridružila tradicionalni ULTRA MARATON LOGARSKA DOLINA CELJE, ki bo tokrat izveden v kontra obliki. Torej iz Logarske doline in ostalih devetih lokacij, se bodo udeleženci podali na razdalje od 76 km pa vse do 10 km, s ciljem v Celju.

Kraljevski vzpon na Kamniško sedlo iz Kamniške Bistrice velja za pohodniški biser, ki v tej izvedbi še ni bil organiziran. Trasa z 8.1 km dolžine in 1.260 m višinske razlike, bo pravi izziv za udeležence in test za prihajajoče tekaške in pohodniške dogodke.

Dogodki v tej obliki so tako primerni za vse, tako tekmovalce, kot tudi tiste, ki se neradi udeležujejo tekmovalnih dogodkov. Predvsem pa je pohodništvo namenjeno tudi podjetjem in organizacijam, ki lahko na tak način skrbijo za promocijo zdravja na delovnem mestu in vrhunski teambuilding.

Prijave za vse dogodke so odprte in svoj nastop si lahko zagotovite TUKAJ.

Se vidimo v prvem vikendu septembra, na katerem koli izmed omenjenih dogodkov.

Vabljeni

Comments are closed.