Prijave za dogodek v 2023 SO ODPRTE
23/10/2022
DOGODEK OGIS 4. ULTRA TRAIL SAVINJA, SE NEZADRŽNO PRIBLIŽUJE
21/08/2023

Po napornem prvem delu sezone, ko smo vas razvajali na prelepih destinacijah in vrhunskih dogodkih, ki so povezovali države, mesta, regije in kulture. Ko smo kolesarili, tekli, se plazili po blatu in skakali v novoletno morje, je čas za polnjenje ne le naših baterij, ampak predvsem vaših.

Nič ni neskončno zato vsakdo potrebuje nekaj relaksacije za sprostitev telesa in duha. Verjamemo, da si boste tudi sami vzeli zaslužen počitek, pripravili jesenski plan in da boste pripravljeni za akcijo. Čaka nas namreč pester koledar športnih dogodkih, kjer si boste lahko izbrali svoje. SEVEDA PA JE ČAS TUDI ZA POLETNE AKCIJE, kjer boste lahko prihranili nekaj EUR in raje spili pivo v senci na morju ali s prijatelji po dogodkih, s katerimi začnemo že konec avgusta.

PROGRAM JESENSKIH DOGODKOV JE SLEDEČ:

Trenutne akcije, ki so na voljo:

  • ULTRA POLETNA AKCIJA ULTRA 1: KAMNIŠKO SEDLO + ULTRA TRAIL SAVINJA (ob prijavi na oba dogodka, lahko upoštevate 25% popust na aktualno ceno startnine)
  • ULTRA POLETNA AKCIJA ULTRA 2: KAMNIŠKO SEDLO + ULTRA MARATON LOGARSKA-CELJE (ob prijavi na oba dogodka, lahko upoštevate 25% popust na aktualno ceno startnine)
  • NOČNA POLETNA AKCIJA: NOČNI TEK LJUBLJANICA + NOČNI TEK PORTOROŽ (ob prijavi na oba dogodka do konca junija izkoristi akcijsko ceno 44 EUR)
  • KOLESARSKA POLETNA AKCIJA: BIKE FESTIVAL LJUBLJANA + BIKE FESTIVAL PORTOROŽ (ob prijavi na oba dogodka do konca junija izkoristi akcijsko ceno 55 EUR)
  • VEGE 1: NT LJ + NT PORT + VEGE TEK (ob prijavi na vse 3 tekaške dogodek za zadnjega izkoristi 50% popust na aktualno ceno prijavnine)
  • VEGE 2: KS + UTS + VEGE TEK (ob prijavi na vse 3 tekaške dogodek za zadnjega izkoristi 50% popust na aktualno ceno prijavnine)
  • VEGE 3: KS + LDCE + VEGE TEK (ob prijavi na vse 3 tekaške dogodek za zadnjega izkoristi 50% popust na aktualno ceno prijavnine)

Akcije smo podaljšali in veljajo do konca junija.

Zastavi si svoje jesenske cilje in se nam pridruži na naših športnih dogodkih.

Vabljeni

Comments are closed.