Trgovine DECATHLON kot uradne športne trgovine za UTS v Sloveniji in na Hrvaškem
03/02/2020
ZADNJI DAN za plačilo cenejših prijav za nastop na dogodku
03/02/2020

Kot vsaka večja prireditev, bomo tudi mi v sklopu priprav na dogodek organizirali ogledne ture, ki bodo namenjene vsakomur, ki si bo želel ogledati in spoznati traso OGIS Ultra trail Savinja pred nastopom na dogodku. Ogledne ture bomo razdelili na odseke celotne trase in vas bodo odpeljale v skrite kotičke trase, kjer boste lahko preizkusili svojo formo in opremo potrebno za nastop na dogodku. Razkazali vam bomo vse vzpone in spuste na trasah ter mesto kot prizorišče s celotno atmosfero, ki ga boste lahko okusili z nastopom na našem dogodku.

Predviden program oglednih tur je sledeč:

  • OGLEDNA TURA 1, zbirno mesto Špica, Celje, nedelja 9 februar. Na voljo bosta dve trasi in sicer krajša 15 km in daljša 25 km, ki se bosta pričeli inkončali na Špici, najlepšem kajak kanu centru v Evropi. Trasi bosta vključevali naslednje turistične in zanimive točke Celja: Stari grad, Hudičev graben, Srebotnik, Tovsti vrh, Celjska koča, Razgledni stolp, Mestni park, Srčna pot, Anski vrh, Špica. Udeleženci bodo razporejeni glede na svoje sposobnosti in število prijavljenih.
  • OGLEDNA TURA 2, zbirno mesto Nova vas (pod avtocesto). Trasa bo šla v gozd proti Lahovni in Prekorju do Šmartinskega jezera. Trail pot okrog Šmartinskega jezera nam bo razkazala vse lepote bisera ob Celju. Od tam se bomo vračali proti startni točki.
  • OGLEDNA TURA 3, zbirno mesto Tremarje. Trasa bo šla proti Šmohorju, Mrzlici in se bo vrnilča preko Brnice in Anskega vrha do startno ciljne točke v Tremarju.
  • OGLEDNA TURA 4, bo namenjena vsem tistim, ki bodo sodelovali na najdaljši trasi. Seveda se lahko pridružijo tudi ostali za dober trening. Tura bo šla na najvišje točke trase in sicer (Kal, Gozdnik… ) dokler se ne bo vrnila na ravninski del ob Savinji.

Vse ogledne ture so brezplačne. Na voljo bodo okrepčila in manjša pogostitev ob zaključku na ciljni lokaciji. Vsakič bomo izžrebali tudi nagrade, ki jih bodo zagotavljali naši pokrovitelji.

Na ogledne ture se lahko prijaviš tudi na našem FB DOGODKU (ki bo odprt danes) tako, da potrdiš svojo prisotnost na startno listo. Lahko pa prideš 15 minut pred predvideno uro na predvideno lokacijo, vpišeš svoje ime v prijavni službi in startaš.

Do takrat pa vam želimo uspešne treninge in se vidimo na naši prvi ogledni tudi to nedeljo.

Lep dan še naprej

Comments are closed.