PROGRAM AKTIVNOSTI ZA NAŠE DOGODKE, JE NA VOLJO
30/08/2023
NOV DATUM ZA DOGODEK V 2024
08/11/2023

Že četrto leto zapored, smo uspešno organizirali naš tekaško pohodniški dogodek. Tudi vreme je bilo udeležencem izredno naklonjeno, zato smo lahko z izvedbo zelo zadovoljni.

Blizu 300 udeležencev na vseh tekmovalnih in netekmovalnih trasah je še enkrat več dokazalo, da v Celju tovrstnih prireditev primanjkuje in da se isti udeleženci radi vračajo na naše potke in stezice v prelepi naravi, ki je le streljaj iz mestnega jedra.

Savinjsko nabrežje se je izkazalo za idealno lokacijo za izvedbo tovrstnega dogodka in veseli smo lahko, da smo imeli ob strani generalnega pokrovitelja dogodka OGIS HALE IN ŠOTORI, ki je dejansko poskrbel najprej za streho in zaščito prizorišča pred soncem, po končanem dogodku pa še pred dežjem, saj se je po zaključku dogodkov ulilo kot iz škafa.

Pohodniki so trase ogreli na tradicionalnih DECATHLON DNEVIH POHODNIŠTVA. Tu smo lahko zelo veseli, da se je ogromno celjskih podjetij odločilo, da ta dan izberejo za promocijo zdravja na delovnem mestu in svoje zaposlene navdušijo s športnimi aktivnostmi.

Tekmovalci in tekmovalke, pa so se najprej pomerili v soboto na trasi POCINKOVALNICA 25 km. V nedeljo pa še na trasah HABECO 4 km, RIO MARE 9 km in GRAFIKA ZLATEČAN 15 km.

REZULTATI so na voljo spodaj:

POCINKOVALNICA 25 km: TUKAJ

GRAFIKA ZLATEČAN: TUKAJ

RIO MARE 9 km: TUKAJ

HABECO 4 km: TUKAJ

GALERIJE SLIK smo najprej naložili na našo FB STRAN TUKAJ.

Kasneje jih bomo še v galerije na spletu.

Hvala vsem za udeležbo in se vidimo naslednje leto

Comments are closed.