PDF in GPX datoteke vseh tras so na voljo
31/08/2020
Lokacije okrepčevalnic in “check point” mest na trasah
01/09/2020

Danes, 31. avgusta je zadnji dan za plačilo cenejše prijavnine. Prijava se namreč upošteva na dan plačila le te, kar pomeni, da je prijava potrjena, ko je plačana tudi startnina za nastop na dogodku.

Vsa plačila, ki jih nakazujete za plačilo startnine sprejmemo in ustrezno označimo z OK na seznamu prijav. SEZNAM PRIJAV se nahaja pod prijavnico za dogodek. Prihaja pa tudi do nakazil drugih oseb za udeležence dogodka. Zato prosimo, da nam pošljete podatke za koga ste nakazovali, če niste nakazovali le zase.

SPREMEMBA TRASE: spremembo tarse lahko do jutri 14.00 opravite tako, da nam po mejlu sporočite, če želite sodelovati na kateri drugi trasi, kot na tej, kjer ste prijavljeni. Po tem datumu bodo personalizirane startne številke z grafi tras narejene in menjava bo mogoča le za navadno številko.

Od jutri dalje in tudi na dan dogodka veljajo nove cene. Zagotovite si svoj nastop na premiernem dogodku in ne čakajte na zadnji trenutek. V petek in soboto bo ob napovedanem lepem vremenu na prizorišču precej gneče. Vremenska napoved je namreč VRHUNSKA.

Se vidimo

Comments are closed.